Event info

De Kastelentour

De kastelentour! Onderdeel van het sportieve weekend van Kasteelloop De Halve van de Haar op 24 en 25 juni. Deze fietstocht neemt je op zaterdag 24 juni mee langs de mooiste kastelen en forten in het groene hart van Nederland. Er zijn drie verschillende routes: 65km, 100km, 140km. Alle routes zijn geschikt voor alle soorten fietsen. We maken namelijk gebruik van normale fietspaden. De 65km is een mooie route voor een e-bike! Onderweg kan je af en toe je rust pakken op de verschillende verzorgingsposten.

 

PROGRAMMA

 

DATUM/TIJD

ONDERDEEL

08.00 uur

Afhalen startbewijzen

09.00 uur

Start kastelentour 140km wave 1

09.10 uur

Start kastelentour 140km wave 2

09.20 uur

Start kastelentour 100km wave 1

09.30 uur

Start kastelentour 100km wave 2

09.40 uur

Start kastelentour 65km wave 1

09.50 uur

Start kastelentour 65km wave 2

17.00 uur

Sluiting finish

17.30 uur

Sluiting evenemententerrein

 

Reken op een goede verzorgde dag, met prachtige uitgepijlde routes, goede organisatie en uiteraard mooi weer! Trommel je vriend(inn)en, collega’s of familieleden bij elkaar en schrijf je snel in voor deze mooie fietstocht.

STARTBEWIJZEN

De startbescheiden kun je ophalen op de dag van het evenement. In de week voorafgaan aan het evenement ontvang je een mail met meer informatie.

VERZORGING ONDERWEG

We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de tocht. Op de verschillende routes vind je elke 40 / 50 km een verzorgingspost, waar je even rustig bij kunt komen en bij kunt tanken. Hier kun je je energieniveau een boost geven met de sportdrank, -voeding en fruit.


BEREIKBAARHEID

Fiets

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met de fiets te reizen. Houd er rekening mee dat er wegen zijn afgesloten en het druk zal zijn rondom het evenemententerrein. 

Openbaar vervoer

Kijk op www.9292ov.nl voor meer informatie over reizen met het openbaar vervoer naar Haarzuilens.

Auto

Vanaf de snelweg A2 en A12 volg je de route richting Haarzuilens (je kunt navigeren op Kasteellaan 1 te Haarzuilens). Volg vervolgens de evenementenbebording naar de ingang van de parkeerplaats van Kasteel de Haar. Dit is de enige mogelijkheid om te parkeren in de omgeving.

Voor deze parkeerplaats geldt betaald parkeren (€ 7,50 per auto). Er kan een parkeerkaart met contant geld gekocht worden bij de informatiebalie.

Als je bij je inschrijving al een parkeerkaart hebt aangeschaft, dan kun je je startnummer bij het uitrijden inleveren bij de parkeerwacht. Lopende vanaf de parkeerplaats volg je de bebording naar het evenemententerrein. We verzoeken je om te allen tijde de instructies van onze parkeer- en verkeersregelaars op te volgen.

Plattegrond evenemententerrein